Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Den røde tråd i vores landsbyordning

Landsbyordning

Hvad er en Landsbyordning?

I Skanderborg Kommune er en Landsbyordning en mindre enhed, hvor dagtilbud, skole, SFO og Klub er samlet under èt tag.

Skolegangen i alle kommunens landsbyordninger er til og med 6. klasse, hvorefter børnene samles på nogle af de større skoler i kommunen, når de kommer i udskolingen.

I vores Landsbyordning har vi en god vuggestue og børnehave, der holder til i flotte og moderne rammer med masser af plads både inde og ude, og vi har dedikerede voksne, der giver vores børn et sjov, rart og lærerigt børneliv sammen.


Link: Vuggestue

Link: Børnehave

Skolen har ét spor på hver årgang, fine faglokaler og dygtige og engagerede lærere. Vi arbejder sammen og på tværs af klasser og fag – både i det daglige og i løbet af året på planlagte fællesdage med et bestemt tema. Hver fredag samles elever, lærere og skolepædagoger i vores festsal, hvor vi synger og skiftes til at vise hinanden, hvad vi er optagede af i de forskellige klasser.

Link: Skole

Efter skoletid kan vores skolebørn tjekke ind i henholdsvis vores SFO eller Klub. Her er de voksne klar til at tilbyde aktiviteter i vores store og gode hal, kreative sysler, brætspilsturneringer, båldage og mulighed for at være sammen med vennerne i fritiden om lege, som børnene selv finder på.

Link: SFO

Link: Klub

Sidst men ikke mindst har vi et produktionskøkken, hvor der hver dag bliver lavet mad af vores gode køkkenhold. Maden kan købes af lille som stor og sælges på frivillig basis til alle børn i både vuggestue, børnehave og skole. Læs mere om de forskellige ordninger ved at klikke på nedenstående link. Det er også vores køkken, der bager brød eller laver små eftermiddags-snacks til de forskellige frugtordninger i vuggestuen, børnehaven, SFO og i Klubben.

Link: Kost