Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Hvordan ser hverdagen ud?

Hvordan ser hverdagen ud?

Tiden i SFO’en er ikke skemalagt på samme måde som i børnehaven og skolen, og børnene kan forfølge den leg, der hitter i den enkelte periode. Det kan være alt fra ”verdens længste fingerstrik” til købmandsbutik, LEGO-byggeri, hockeykampe i hallen eller en turnering i FIFA på vores Play Station i spillerummet.

Tirsdage har vi god tid i SFO. Det er den korte skoledag. Her vil vi ofte gå på tur eller lave andre aktiviteter som kræver tid og fordybelse. 

Torsdage er ”drengefri dag” i spillerummet, og der giver pigerne den som regel gas til en omgang ”Just Dance” ved vores PlayStation. 

En gang om ugen har vi spilledag, hvor børnene får mulighed for at sidde sammen og spille på SFO’ens egne iPad. Vi anerkender, at det er en aktivitet mange børn finder tillokkende, og børnene får her mulighed for at være fælles omkring det.

De øvrige dage vil vi gerne skabe plads til fysisk aktivitet og samvær imellem børnene på andre måder. Det sker ved, at vi dagligt tilbyder aktiviteter i hallen, på legepladsen eller boldbanerne. Indenfor har vi mulighed for at tilbyde legetøj, der lægger op til konstruktionslege, rolle- og regellege, hvilket vi oplever børnene har stor glæde af, ligesom vores mange gode brætspil, som spilles i større og mindre grupper. Alt sammen aktiviteter, der  udfordrer og udvikler børnene socialt og kognitivt. 

Dokumenter

Brug af elektronik i SFO

Shape Created with Sketch.