Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Kostordning

I Landsbyordningen har vi et stort, flot og moderne produktionskøkken. Her laver og tilbyder vores kost og ernæringsansvarlige sammen med assistenter dagligt mad til alle de børn i Landsbyordningen, som ønsker det. 

Ønsket med en kostordning har fra bestyrelse, ledelse og kostudvalg helt fra begyndelsen været at give jer som forældre en valgmulighed til madpakken og udnytte de muligheder, som ”et levende køkken” kan bidrage samlet med til Landsbyordningens børn og voksne.

Formålet med vores levende køkken er derfor at tilbyde alle børn og voksne mulighed for at få en sund og varieret kost i alle de timer, de er hos os - fra morgen til eftermiddag.

Kost i vuggestue og børnehave
For vuggestue- og børnehavebarnet er det muligt at være med i en fast kostordning, der dagligt dækker formiddagsmad og frokost. 

Kost for skolebørnene
For skolebørnene tilbyder vi to forskellige muligheder, hvor I som forældre enten tilmelder jeres barn til en fast ordning for fem-seks uger ad gangen, eller lader jeres barn handle dagens ret på løs basis.skolemælk

Skolemælk
Alle skolebørnene kan bestille skolemælk, som leveres direkte til skolen. Det gøres på Skolemælks hjemmeside her

Link: www.skolemælk.dk

Eftermiddagsmad
Om eftermiddagen tilbyder vi alle børn i vuggestue, børnehave, SFO og Klub at være med i en fast frugtordning. Her serveres der friskbagt brød, småretter og frugt til alle.